PSAI története

A PSAI-nál a búvároktatás Hal Watts-nak, a levegős mélységi merülés világbajnokának, valamint Gary Taylor-nak a technikai búvároktatás úttörőjének tapasztalatain alapul.

Hal WattsHal Watts a Professzionális Búvárok Nemzetközi Szövetségének (PSAI) alapítója. Első élménye a BÚVÁRKODÁSSAL kapcsolatban 1955 évben volt, amikor a Jogi diplomáját készült megszerezni Georgia államban, Atlantában. 1967-Ben világrekordot ért el 119 méteres levegős mélységi merüléssel, amellyel bekerült a Guinness Rekordok könyvébe. Hal tartja a barlangi levegős mélységi merülés világrekordját 127 (415 láb) méteres mélységgel. Másik hat levegős mélybúvár került ki a kezei közül, beleértve a saját lányát, Scarlett Watts-ot is, aki 1999-Ben 129 (425 láb) méterrel felállította a levegős mélységi merülés Női világrekordját. Hal 55 búvárt vitt le 100 (300 láb) és 127 méteres (415 láb) mélység közé BALESET NÉLKÜL. A hatvanas években Hal Watts bemutatta és elnevezte az “oktopusz” második lépcsőt és kitalálta a gyakran használt mondást, “TERVEZD MEG A MERÜLÉST – MERÜLJ A TERV SZERINT”.

Gary TaylorGary Taylor számtalan kézikönyvet írt három különféle minősítő szövetség számára: NASDS, IANTD és PSAI. Első könnyűbúvár élményét 1969-ben szerezte. A hetvenes években Gary számtalan mélységi merülést és barlangi felfedező merülést hajtott végre, amely a kedvtelési könnyűbúvárkodás általános normáin túlra juttatta őt, egészen oda, amit ma kiterjesztett hatókörű merülésnek hívunk. Gary a Nitrox nagyobb magasságon történő használatának úttörője, és a TOAD (Theoretical Ocean Air Depth – Elméleti oceáni levegő mélység) eljárás kifejlesztője az EANx nagyobb magasságban történő használatához, valamint társ-fejlesztője az „SRF” (SAC Ratio Factor – SAC aránytényező) gázösszehangoló eljárásnak. Gary több ezer sport és technikai búvárt, oktatót és oktató trénert képzett a világ minden tájáról.

Hal és Gary több évtizede jó barátok. Mindketten a világ legelső Trimix oktatói/oktató trénerei közé tartoznak, tanfolyamaikat együtt végezték. A búvároktatásban és képzésben vallott hasonló nézeteik miatt természetes volt, hogy egyesítik erőiket. A PSAI globális terjeszkedése során Gary és Hal mindketten meglátták a PSAI előremutató oktatási/képzési anyagainak fejlesztési lehetőségét. Nem sokkal ezután Gary lett a PSAI Amerikai vezetője. Egy éven belül Hal kinevezte Gary-t a PSAI nemzetközi oktatási igazgatójának. Mivel Hal és Gary ennyire hasonlóan látják a PSAI jövőjét, természetes volt, hogy a következő lépést erőiket társulással egyesítve teszik meg és a PSAI-t az első technikai minősítést kibocsátó szervezetté teszik. A PSAI lendületesen fejleszti a sportbúvár képzési anyagok következő generációját. Lehet, hogy nem mi vagyunk a legnagyobbak, de a legnagyobb múlttal mi rendelkezünk, és nincs jobb nálunk!Gary Taylor and Hal Watts

levitra steroids for sale kamagra zel dianabol vs testosterone kamagra oral jelly buy tetracycline anavar sale adderall high

bodybuilding bags understanding body fat bodybuilding com gym bag
nena cortes bodybuilder hottest ufc fighters bodybuilder fucks twink

PSAI South-East Europe Headquarters

Copyright © 2013. All Rights Reserved.